Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά: Πετυχαίνουμε τους στόχους σας!

Αγαπητοί μας μαθητές, ευχόμαστε ολόψυχα να επιτευχθούν οι στόχοι σας και οι κόποι όλων μας να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013 ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Αγαπητοί μαθητές και γονείς μετά το τέλος ακόμα μιας σχολικής χρονιάς αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την συνεργασία σας.

Αγαπητοί γονείς, έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία το ότι σε καιρούς δύσκολους εμπιστευτήκατε εμάς για την πρόοδο των παιδιών σας. Πιστεύουμε πως τα απαιτητικά φετινά θέματα των εξετάσεων δικαίωσαν την επιλογή σας, καθώς οι μαθητές μας ήταν προετοιμασμένοι όπως και κάθε χρονιά, για να διαχειριστούν κάθε δυσκολίας θέματα. Αυτό εξάλλου φάνηκε και από τις υψηλές βαθμολογίες των μαθητών μας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, στην προσπάθεια μας να διευκολύνουμε τα παιδιά στο πρόγραμμα τους και να προσφέρουμε σε εσάς συμφέρουσες οικονομικές λύσεις -πακέτου- , από τη φετινή χρόνια στο φροντιστήριο μας θα διδάσκονται και τα μαθήματα "Αρχές οργάνωσης και διοίκησης" και "Αρχές οικονομικής θεωρίας". Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε.  

Αγαπητοί μας μαθητές, ευχόμαστε ολόψυχα να επιτευχθούν οι στόχοι σας και οι κόποι όλων μας να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ποιότητα της δουλειάς μας φαίνεται κάθε χρόνο από τους επιτυχόντες μαθητές μας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Με εκτίμηση
Βαδάς Νικόλαος
Βαφειάδου Δέσποινα
Σόρτσης Αλέξης

8 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ κ.ΝΙΚΟ κ. ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ.
    ΜΑΘΗΤΗΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΩΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ.
    ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι Βαδα παιδια...αν διαβασετε θα εχετε σιγουρη επιτυχια!! ολοι ειναι σουπερ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΒΑΔΑ=ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΥΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΒΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ!!!
    EINAI EΓΓΥΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ.Νίκος είναι ο καλύτερος φυσικός στην Αριδαία αφού φέτος είχε δύο μαθητές με 19,5 φυσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΒΑΔΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστουμε και φετος για ολα!!! Μαθητρια (πλεον) της Γ Λυκειου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News