Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Αλμωπός: Με το βλέμμα στραμμένο στη Γ’ Εθνική - Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Επιμέλεια: Aridaia News - Σταύρος Βαφειάδης

Πρωταθλητής του Νομού Πέλλας αναδείχτηκε πριν λίγες μέρες ο Αλμωπός Αριδαίας, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια και διεκδικεί την πολυπόθητη άνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Η συγκεκριμένη επιτυχία είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έγινε καθόλη τη διάρκεια της σαιζόν τόσο από τους ποδοσφαιριστές, όσο και από τους προπονητές.

Η ομάδα ξεκίνησε τη σαιζόν με τον Βασίλη Σαμαρά στον πάγκο της και συνέχισε με τον Βαγγέλη Ντίσιο και βοηθό πάντα τον Βασίλη Μαντζάρη.

Ο Αλμωπός στα κρίσιμα παιχνίδια θα αγωνιστεί απέναντι από τον πρωταθλητή του Ν. Χαλκιδικής Π.Ο. Ν. Μουδανιών, τον πρωταθλητή του Ν. Κιλκίς Μ.Α. Βαφειοχωρίου και τον πρωταθλητή του Ν. Ημαθίας Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Οι αγώνες που θα κρίνουν ποια από τις τέσσερεις ομάδες θα ανέλθει στη Γ’ Εθνική ξεκινούν την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, οπότε και ο Αλμωπός ταξιδεύει στη Χαλκιδική για να συναντήσει την ομάδα των Ν. Μουδανιών.

Για την ιστορία, ο Αλμωπός κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος έκανε 22 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες κατακτώντας την πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας με 70 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μ.Α. Πέλλας με 68 βαθμούς, στην τρίτη θέση τον Άρη Πρ. Ηλία με 58 βαθμούς και στην τέταρτη θέση τον Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου με 56 βαθμούς.

Στους play off αγώνες ο Αλμωπός αναδείχτηκε πρωταθλητής με 17 βαθμούς, πετυχαίνοντας 4 νίκες και 2 ήττες, έναντι του Άρη Πρ. Ηλία που τερμάτισε δεύτερος με 13 βαθμούς, του Μ.Α. Πέλλας που τερμάτισε τρίτος με 12 βαθμούς και του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου που τερμάτισε τέταρτος με 1 βαθμό.

Το ρόστερ της ομάδας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Χρήστου Αριστείδης (1984), Καραγιαννίδης Γρηγόρης (1992), Παυριανίδης Γεώργιος (1997).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μιχαηλίδης Μιχαήλ (1988), Δεμίρης Ιωάννης (1995), Παπαγεωργίου Νίκος (1997), Ελευθεριάδης Θεόδωρος (1992), Μπογδάνης Γεώργιος (1980), Παπασυμεών Βασίλειος (1993), Πανταζής Αλκιβιάδης (1991), Καλογιάννης Χρήστος (1996), Μουρατίδης Κωνσταντίνος (1994), Δεμίρης Παναγιώτης (1995).

ΜΕΣΟΙ: Παπαδόπουλος Ιωάννης (1995), Τσιμτσιρίδης Νικόλαος (1994), Παντελίδης Ιωάννης (1993), Μποζίνης Νικόλαος (1996), Παπαδόπουλος Νικόλαος (1976), Ελευθεριάδης Γεώργιος (1991), Κανωτίδης Ιωάννης (1979).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ελευθεριάδης Λάζαρος (1997), Τσακώνης Χρήστος (1989), Σαββίδης Παναγιώτης (1995), Δημητριάδης Αβραάμ (1984), Βακιάνης Ευάγγελος (1990), Μονογενίδης Κωνσταντίνος (1996).

 
Την ίδια στιγμή ο Αλμωπός β’ έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία, καθώς συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου και έχασε στις λεπτομέρειες, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που έγινε τόσο από τους ποδοσφαιριστές, όσο και από τον προπονητή Γιώργο Τσιμτσιρίδη.

 
Επίσης, το πρωτάθλημα του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας κατέκτησε η μικρή ομάδα του Αλμωπού στον τελικό με την υπολογίσιμη ομάδα της Ακρολίμνης.

Το Δ.Σ. της ομάδας:

Πρόεδρος: Κοντάκος Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Αποστολίδης Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας: Μποζίνης Δημήτριος
Ταμίας: Ελπασίδης Σόλων
Έφορος: Γεωργιάδης Νίκος
Μέλος: Μποτσφάρης Αθανάσιος
Μέλος: Παλίκογλου Κωνσταντίνος

Δήλωση του Γενικού Αρχηγού Νίκου Γεωργιάδη:



Δήλωση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κανωτίδη:



Δήλωση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Παπασυμεών:



Δήλωση του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Βακιάνη:



Δήλωση του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσιμτσιρίδη:



Δήλωση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μιχαηλίδη:



«Είναι βαριά η φανέλα του Αλμωπού»






 
Φωτογραφίες από τους αγώνες της σαιζόν 2012 - 2013:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον πρωταθλητή Ν. Πέλλας Αλμωπό Αριδαίας!

8 σχόλια:

  1. Αν δεν άλλαζαν οι κατηγορίες, ο τίτλος φαντάζομαι θα ήταν: μια ανάσα από το Δ΄εθνική ο Αλμωπός.

    Ένα χωριό 700 κατοίκων έχει ομάδα στη superleague και εμείς χαιρόμαστε που ξεφεύγουμε επιτέλους από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν ομάδες σαν τη Κρηστώνη επαιξε Γ εθνική ο Αλμωπός μόνο τους μεγάλους της αθηνας και τον παοκ έχει να φοβάται !!!!!!!όλοι οι άλλοι πανελλαδικά είναι πολύ νέοι ποδοσφαιρικά!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Και του χρόνου πάλι τα ίδια θα γράφετε ρε παιδιά. Δεν το βλέπω να ανεβαινει ο Αλμωπός με τίποτα καθοτι δεν έχει ομάδα για παραέξω. Για την Πέλλα καλώς είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως κάτι Γαζωρα επανομές Φωκικούς Βύζαντες Θρασύβουλους και Ψαχνά εγώ λέω τους ξεφτυλίζει εδώ και τώρα για πλάκα.Ομαδες που είδαμε ,ακτινογραφήσαμε και συγκρίναμε.Και η Β εθνική παιδικές χαρές είναι.Για τη Γ δε μιλάω καθόλου μέχρι και ο Προφήτης αξιολογη πορεία θα κάνε.Δεν υπάρχουν πιά οι δυνατές επαρχιακές ομάδες που ξέραμε.

      Διαγραφή
  3. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.γερα παιδια με θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα γαμω τα complex τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε ξεφτύλισες κόσμο....έκανες ένα βουνό νίκες....όσο να πεις πίκρανες κόσμο...λογικό δεν είναι να στεναχωριούνται πολλοί με το μεγάλο Αλμωπό? πότε θα καταλάβουν ότι είναι το αίμα μας ...η ζωή μας....τα πάντα όλα αυτή η ομάδα.Και σε νίκες και σε ήττες και σε χιόνια και σε βροχές.Αλμωπός είσαι.Δε σε νοιάζει τίποτε.Άντε ομαδάρα ΓΕΡΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Euxomaste oloi o almwpos tou xronou na nai G ethnikh pame gera re palikaria!!! 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MAKARH NA BGEI ALLA DHSKOLO TO BLEPO ME KAUE EPIFHLAJH NA MH PARAJEGOYME,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News