Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Αιμοδοσία στην Έδεσσα

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων Αιρετής Π.Ε. Πέλλας συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας, κάτι που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν και φέτος σε ομαδική αιμοδοσία την Τετάρτη 22 Μαϊου 2013 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Πέλλας και από ώρα 9.00 μέχρι 13.00.

Τέτοιες ενέργειες πρέπει να στηριχθούν από όλους. Είναι το λιγότερο που οφείλουμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας σήμερα.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News