Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΧΥΤΑ Αλμωπίας: 15 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι - Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα

Σπρίτος: Το έργο του ΧΥΤΑ δεν θα τιναχτεί στον αέρα

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει στο έργο του ΧΥΤΑ Αλμωπίας, το οποίος έχει μείνει ουσιαστικά στον αέρα.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα, καθώς υπήρχαν οφειλές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνεχιστούν οι εργασίες.

Από την άλλη, οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν, μιας και παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολλούς μήνες.

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΧΥΤΑ κ. Χρήστο Σπρίτο, ο οποίος δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι υπήρξαν συζητήσεις με τη ΔΕΗ, αυτή έκοψε το ρεύμα, χωρίς να δείξει καμία ανοχή, όπως είπε, σε αυτόν τον κρίσιμο τομέα και πως θα τεθεί σε λειτουργία η γεννήτρια για να συνεχιστεί το έργο. Επίσης, ο κ. Σπρίτος αναφερόμενος στην ΔΕΗ τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση πριν τη διακοπή του ρεύματος.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους, τόνισε ότι ο Δήμος δεν έχει καμία απολύτως σχέση μαζί τους, καθώς εργοδότης τους είναι ο εργολάβος και όχι ο Δήμος.

Τέλος, ανέφερε σε υψηλούς τόνους, ότι δεν πρόκειται να τιναχτεί το έργο του ΧΥΤΑ στον αέρα και πως θα κάνει ότι μπορεί για να λυθούν τα όποια προβλήματα.

10 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΕΣΥ ΠΡΩΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ΄.ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ,ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ,ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΛΕΣ . ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ . ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜ.ΑΡΧΗΣ ; ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ Ή ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ; ΣΕ ΛΕΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ , ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜ,ΣΥΜΒ. ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ . ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ .

      Διαγραφή
  3. Πως θα λυθούν τα προβλήματά με τα λόγια δεν γίνεται. Εδω και τόσους μήνες δεν έδωσαν τέλος στα προβλήματα τον εργαζομένων του χυτα θα δόση λύσεις τώρα ο κ Σπριτος δεν νομίζω Έχουμε χορτασει από λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 10 ΕΥΡ ΒΕΒΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπήκαν μόνοι τους αδερφέ στον Δήμο. Εμείς τους εκλέξαμε και μάλιστα με εξωφρενικά ποσοστά. Κριτική φυσικά όλοι μπορούμε να κάνουμε, αλλά πρώτα χρειάζεται....αυτοκριτική για τις επιλογές μας.

      Διαγραφή
  5. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΡΙΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΡΙΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ , ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ,
      ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ...
      ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ!
      ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ...
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ , Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ,
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Ε , ΦΤΑΝΕΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ.ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!

      Διαγραφή
  6. Γιατι κατηγορειτε αδικα τον κυριο Σπριτο;αφου στα 2 χρονια που ειναι προεδρος στο ΧΥΤΑ εχει κανει την καλυτερη διαχειρηση...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟ , ΔΕΗ ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Οπότε έξοδα μηδεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News