Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η απάντηση του Σάββα Παπαδόπουλου στις καταγγελίες του Γιώργου Γαλάνη

Ανακοίνωση

Θεωρώ υποχρέωση μου να απαντήσω σε ένα λασπολόγημα που είδε το φως της δημοσιότητας (ΔΕΣ ΕΔΩ)  τελευταία και το οποίο στρέφετε προσωπικά εναντίων μου καταλογίζοντας μου ούτε λίγο, ούτε πολύ πράξεις αποκυήματα αρρωστημένης φαντασίας , περί κατάχρηση θέσεως και ιδιοτέλεια, από την θέση του αντιπροέδρου στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ που κατέχω.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα ένα - ένα.

Υποστηρίζετε ότι χρησιμοποιώ την θέση του αντιπροέδρου και του πρόεδρου της επιτροπής των μεικτών ομάδων της ένωσης , για να προωθήσω παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών στις μεικτές της ΕΠΣΠ.

Παιδιά που δεν πληρώνουν, που δεν πρέπει να έχουν δικαιώματα στον νομό , που δεν παίζουν στην ένωση κλπ και μου χτυπούν τον κώδωνα του κινδύνου … , πριν όμως χτυπήσουν τον κώδωνα θα έλεγα καλύτερα να χτυπήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο … , μπας και συνέρθουν όλοι αυτοί που εν όψει εκλογών παίρνουν στο στόμα τους όποιον λάχει και δίχως να βουτήξουν την γλώσσα τους στο μυαλό τους λένε και γράφουν δίχως λόγο και αιτία , λασπολογώντας με βάση την τακτική του πες –πες κάτι θα μείνει.

Και επειδή μέχρι σήμερα δεν έχω δώσει σε κανέναν δικαίωμα, απαντώ και ας μείνουν όλοι αυτοί οι όψιμοι σωτήρες στις τρύπες τους.

Στην μεικτή έχουν δικαίωμα να έρχονται όλα τα παιδιά του νομού που έχουν έγκυρο δελτίο της ΕΠΟ σε σωματεία της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και έχουν ελληνική ιθαγένεια (ΚΑΠ) .

Η επιλογή και η προώθηση γίνετε , μετά από παρακολούθηση , αξιολόγηση και αιτιολόγηση , από τους τέσσερις (4) ενωσιακούς προπονητές.

Οι προπονητές με ζώνες ευθύνης τα 4 γεωγραφικά διαμερίσματα του νομού Αριδαία, Έδεσσα/Βεγορίτιδα, Σκύδρα, Πέλλα συνεργάζονται και υπό την εποπτεία του (μέχρι πρότινος ) αρχιπροπονητή , κ. Πέτρου Πασάλη και μεταγενέστερα αυτού, εμού , καταλήγουν στις κλήσεις των παιδιών.

Αυτό το σχέδιο για τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην ιστορία της ένωσης ήταν άκρως πρωτοποριακό και ήταν προσωπική μας επιλογή ως πρόγραμμα όσο και ως προς τα πρόσωπα.

Βασικό στοιχείο στις επιλογές είναι η ποιότητα , η αγωνιστική ετοιμότητα και ο χαρακτήρας των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Σήμερα η κρατούσα φιλοσοφία στην ΕΠΣΠ λέει πως οι μεικτές δεν είναι χώρος συναλλαγών (όπως μας είχανε συνηθίσει παλιά ορισμένα πρωτοπαλίκαρα του πρόεδρου με ντενεκέδες τυριά υπό μάλης κλπ ) , ούτε είναι χώρος για να εξαργυρώνονται επιταγές , άλλα ούτε και να κάνουν δημόσιες σχέσεις ορισμένοι επιτήδειοι .

Στις μεικτές σήμερα παίζουν και θα εξακολουθήσουν να παίζουν οι καλύτεροι νεαροί ποδοσφαιριστές του νομού , με ήθος και σωστή συμπεριφορά . . . τελεία και παύλα.

Σχετικά με τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας που κλήθηκαν στις μεικτές ομάδες ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα σ την ΕΠΣ Σερρών είναι 5 στους νέους και 8 στους παίδες.

Με βάση τα στοιχεία της ένωσης η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών είναι σωματείο της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ από το 1999 με απόφαση πρωτοδικείου , γενικής γραμματείας αθλητισμού και ΕΠΟ , έχει δε και την ιδική αναγνώριση.

Την σεζόν που διανύουμε έχει δηλώσει τρις (3) ομάδες στα παιδικά πρωταθλήματα , εκεί όπου δεν τηρείται βαθμολογία (τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπινι), έχει δελτία ΕΠΟ και είναι η μεγαλύτερη ακαδημία του νομού Πέλλας. (για όλα αυτά υπάρχουν στοιχεία).

Τα κριτήρια επιλογής για τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών ήταν , είναι και θα είναι, όπως αυτά των άλλων παιδιών , καθαρά ποδοσφαιρικά . Δεν δικαιούται κάνεις για ψηφοθηρικούς λόγους να λασπολογεί εις βάρος των παιδιών και να ζητά με αστείες λογικές την αποπομπή τους … ( η μήπως στα εθνικά κλιμάκια δεν παίζουν έλληνες που αγωνίζονται εκτός Ελλάδος ;)

Η μήπως ξεχάστηκαν ορισμένοι, όταν επί δυναστείας του κ. Τσότσου ( με τον υπογράφοντα να μην συμμετέχει πουθενά, ούτε σε ΔΣ , ούτε σε επιτροπές κλπ) έστελναν τα παιδιά της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών , με 9 παίκτες στην βασική ενδεκάδα να εκπροσωπήσουν την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ στο πρωτάθλημα των ΤΖΟΥΝΙΟΡ Κεντροδυτικής Μακεδονίας , (όπου μάλιστα βγήκαν πρωταθλητές και βραβευτήκαν από την ΕΠΟ). … Τότε ήταν υπερήφανοι γι’ τις επιλογές τους. .;! Σήμερα ως δήθεν αντιπολίτευση το παίζουν κριτές , δικαστές και υποστηρικτές ποιας ιδεολογίας ; Σήμερα λασπολογούν εις βάρος της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και της ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ για κάτι που πριν από 3 ½ χρόνια οι ίδιοι χειροκροτούσαν και δεξίωναν υψηλούς προσκεκλημένους : υπουργός ΥΜΑΘ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΛΠ … κάνοντας μάλιστα και πολλά έξοδα. !!! Προφανώς και έχουν κοντή μνήμη!

Η φιλοσοφία των μεικτών

Επανερχόμενος στο θέμα τονίζω πάλι την άποψη μας , πως όπου και αν υπάρχει πληθώρα καλών παικτών θα συνεχίσουν να καλούνται όλοι και ας ανήκουν στην ίδια ομάδα. Δεν μπορεί η παλιά ρουσφετολογική αντίληψη παραγόντων (ψήφος στις εκλογές ίσον κλήση στις μεικτές) να αλλάξει τον σχεδιασμό , τον προγραμματισμό και τον τρόπο λειτουργιάς των μεικτών ομάδων της ΕΠΣΠ. Ας μην το επιχειρήσουν καν ορισμένοι , που ήδη περιφέρονται δεξιά και αριστερά, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια , για να σχηματίσουν κάποιο ψηφοδέλτιο εν όψη των εκλογών.

Στις μεικτές θα παίζουν οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές , παιδιά με καλούς χαρακτήρες !

Είναι απορίας άξιο , η μήπως είναι βλάχικη κουτοπονηριά, το ότι στο λιβελογράφημα δεν αναφέρετε και δεν στρέφεται καν κατά του Αλμωπού , που σχεδόν το 65% της μεικτής ΝΕΩΝ είναι παιδιά που προέρχονται από αυτή την ομάδα ; Μόνο στην μεικτή « ΝΕΩΝ » ο Αλμωπός έχει (9) παιδιά , που αυτή την δεδομένη στιγμή είναι ότι καλυτέρα υπάρχει στον νομό. Και ρωτώ , με ποια λογική θα αποκλειστεί έστω και μερικός , αυτή η ποδοσφαιρική αφρόκρεμα του νομού ; Με την λογική του επειδή ανήκουν ΟΛΑ στον Αλμωπο και είναι πάρα πολλά ; Αυτές είναι γελοίες σκέψεις.

Όσων αφορά το ερώτημα εάν εγώ ως αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής μεικτών ομάδων νοιάζομαι και εάν πιστεύω στο ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών και του νομού μας ; … εδώ ταιριάζει αυτό που λέει ο λαός «έλα παππού μου να σου δήξω τα’ αμπέλια σου !!!» Και το λέω αυτό διότι πριν αναλάβουμε εμείς ως νέα διοίκηση και επί 27 χρόνια ο όρος «ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ» , ως έννοια , ήταν άγνωστος στην τότε ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Το «ΠΑΙΔΙΚΟ» επί εποχής κ. Τσότσου ήταν κούρσα μιας ανάσας . Μια ηλικία , 5-6 Κυριακές , ένας τελικός , τελειώσαμε. Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα σε αντίθεση με σήμερα όπου με πολύ κόπο , πολλά λεφτά και πολύ τρέξιμο φτιάξαμε το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ στο κέντρο του νομού , στην ΚΑΛΛΙΠΟΛΙ , μαζέψαμε την νεολαία που αδημονούσε να παίξει μπάλα και την οργανώσαμε. Προκηρύξαμε κανονικά πρωταθλήματα στην κατηγορία των Παίδων με Α’ και Β’ γύρο. Προκηρύξαμε πρωταθλήματα δυο γύρων με παρόντες υπεύθυνους επιτηρητές της Ένωσης , με γιατρούς και διαιτησία και παρά τις όποιες αντιξοότητες, στις κατηγορίες προπαιδων , τζουνιορ , προτζουνιορ , μπαμπινι είμαστε αισίως στην τρίτη χρονιά και τα παιδιά μαζί με τους γονείς μας ακλουθούν. Αυτά δεν είναι φανφάρες , είναι έργα και πράξεις ανθρώπων που πιστεύουν στον τόπο τους, στα παιδιά τους ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΑ.

Επιτρέψτε μου μια ερώτηση εδώ «… όλοι εσείς επί 27 συναπτά χρόνια τι κάνατε για όλα αυτά ; Τίποτα !!! Τώρα όμως βγαίνετε ζητώντας παραιτήσεις και την κεφάλι επί πίνακι ;! » …. και να σκεφτεί κανείς ότι όλα όσα αναγράφονται εδώ έγιναν μέσα σε 3 1/2 χρόνια !!! Καταλάβατε κ. παρατρεχάμενοι του όποιου ψηφοδελτίου , που λασπολογείτε και σπέρνετε εκφοβισμό με τα περί ρεβανσισμού και αντιποίνων από την διοίκηση του κ. Νουσηκύρου προς τα σωματεία.

Θεωρώ την επιστολή μου αυτή και ως ευκαιρία επικοινωνίας και με εκείνους που νοιάζονται για το καλό του ποδόσφαιρου στον νομό Πέλλας . « Νοιάζονται » όμως δεν σημαίνει να στερούμε από την οικογένεια μας χρήματα απαραίτητα για την επιβίωση , την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη , τις σπουδές των παιδιών μας , κλπ και να τα «ρίχνουμε» στο ποδόσφαιρο για να το «παίζουμε» παράγοντες σε ένα μικρό η μεγάλο χωρίο. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ . Πιστεύω πως όταν αρχίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο , τότε η κατάσταση είναι αρρωστημένη και έχει τεθεί εκτός έλεγχου.

Παρεμπιπτόντως … επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος ! Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα των μεικτών ομάδων ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΠΕΛΛΑΣ , αυτή την τρέχουσα σεζόν είναι : Αήττητη στην κατηγορία των «ΠΑΙΔΩΝ» και πρώτη στην βαθμολογία των ΝΕΩΝ με αντιπάλους την ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΕΠΣ ΧΑΛΚΗΔΙΚΗΣ .

Όσο για πέρυσι , βγήκαμε πρωταθλητές στο πρωτάθλημα «ΠΑΙΔΩΝ» στον 2ο όμιλο Κεντροδυτικής Μακεδονίας , αφήνοντας στην δεύτερη θέση ακόμα και αυτό το μεγαθήριο της Θεσσαλονίκης με το τεράστιο ρεζερβουάρ ομάδων …!!! , για όσους ξέρουν τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Όλα αυτά λοιπόν δεν είναι συγκυριακά , ούτε τα πετύχαμε γιατί έχουμε το δαχτυλίδι της νυχτερίδας , απλά είναι απόρροια υπεύθυνης και σχεδιασμένης δουλείας με υπομονή.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία, Γιαννιτσά 1.1.2013
Σάββας Παπαδόπουλος 
Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος επιτροπής μεικτών ομάδων ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

13 σχόλια:

  1. ωραια ,το καταλαβαμε
    Μην πολεματε εσεις οι κακοπροαίρετοι αυτον που πρεπει να κανουμε αγαλμα για το ποδοσφαιρο στην Πελλα.
    Ολοι ανοητοι ,αυτος ο εξυπνος
    και δεν ηταν 17 οι παικτες αλλα 14
    και τι κι αν παιζουν στην θεσσαλονικη χωρίς καν οι νεοι να έχουν επιτυχίες , ειναι οι καλυτεροι στον νομό.Ποιος το λεει ο Τσελεμπης κλπ.Ποιος ? Και μην μιλατε γιατι εχω ραμματα για την γουνα σας.
    Στις καταγγελιες δεν απανταει καν όμως ,μελι μελι μελι μελι και απο τηγανητα τιποτα.
    Αλλα εχει δικιο ο μεγαλος αυτοκρατορας
    Δεν μας λεει ομως φετος εχουν τα παιδια της ακαδημιας δελτια στην ΕΠΣ Πελλας απο τα τμηματα νεων και παιδων που συμμετεχουν στις μεικτες, λεει οτι κατεβαζει τα μικρα τμηματα, και ο ιδιος λεει οτι πρεπει να εχει κατατεθημενο δελτιο στην ΕΠΣ του νομου.
    Δεν πειθετε κυριε Παπαδοπουλε, δυστυχως δεν πειθετε και οσο κι αν θελετε να το παρουσιασετε ως λασπολογηματα και ανοησιες δεν περναει, απλα σας συμφερει να το εμφανιζεται ετσι για να μην μπαινετε στην ουσια του θεματος
    Στην ουσια του θεματος απαντηστε
    Πληρωνετε παραβολο συμμετοχης στην ΕΠΣ Μακεδονιας?
    Παραδίδετε τα δελτία για να αγωνιστουν οι ποδοσφαιριστές σας στην ΕΠΣ Μακεδονιας?
    Σε ποια θεση είναι οι νεοι της ακαδημιας σας και με αντιπαλους ποιες ομαδες?
    Μην πιανετε τον Πετρο Πασσαλη στο στομα σας ,ειναι αμεμπτου ηθικης και μην ξεχνατε γιατι εφυγε απο τις μεικτες και με ποιες καταγγελιες
    Καληνυχτα σας κυριε Παπαδοπουλε εμεις που συμφωνουμε με τον κ.Γαλανη και θελουμε το κακο του ποδοσφαιρου σας λεμε καληνυχτα,
    Αλλαξτε πλευρο και συνεχιστε το ονειρο της αναπτυξης του ποδοσφαιρου της Πελλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EGV ME TON GALANH DEN EIMAI, ALLA EDV TO ATOMO EXEI DIKIO KAI TOY BGAZV TO KAPELO. APARADEKTES PRAKTIKES k. PAPADOPOYLE. H PHGAINETE SPITI SAS MONOS SAS H SAS STELNOYN OI ARMODIOI. SAS SYSTHNV NA EPILEJETE TO PRVTO, GIATI AN SAS DIOXOYN ME TIS KLOTSIES PONAEI.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Παπαδόπουλε , ένα απλό ερώτημα μόνο θα σας κάνω. Ενώ είστε εκλεγμένος στο ΔΣ της ΕΠΣ Πέλλας και μάλιστα στην θέση του αντιπροέδρου και πρόεδρος στην επιτροπή για τις μεικτές , υπάρχει ομάδα από την Ακαδημία σας που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Μακεδονίας ?? Το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό, γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνετε τίμια αλλά και να είναι . Χρόνια πολλά καλή χρόνια σε όλο το κόσμο με υγεία πάνω από όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ. Ντιτουρα συμφωνώ μαζί σας ως προς την ισχύ της ρήσης ότι « το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό» ως μέλος όμως του ΔΣ της ένωσης έπρεπε να παραιτηθώ από το ΔΣ της Ακαδημίας και αυτό έκανα.
      Η Ακαδημία πέραν αυτού επέλεξε να συμμετέχει στην ΕΠΣΠ στα πρωταθλήματα όπου δεν τηρείτε βαθμολογία δηλαδή στα τζούνιορ , προτζούνιορ και Μπαμπινι ακριβώς για την αποφυγή τέτοιων σκέψεων και σχολίων.
      Από την στιγμή της ενασχόλησης μου με το ΔΣ της ένωσης , τμήματα που παίζουν για το πρωτάθλημα, (άρα και για βαθμούς) σταμάτησαν, (με εξαίρεση τον πρώτο χρόνο όπου η σεζόν έτρεχε,) να παίζουν στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και από τότε αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
      Κ. Ντίτουρα μου επιτρέπετε ένα ερώτημα ; Τα παιδιά της Ακαδημίας δεν είναι από τον Νομό Πέλλας ; Οι γονείς τους δεν έχουν δικαίωμα ύπαρξης σ’ αυτόν εδώ τον τόπο; Δεν πληρώνουν φόρους εδώ ; δεν… , δεν … , δεν … , Οπότε ; …και αφού η Ακαδημία είναι σωματείο της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και έχει δελτία πληρωμένα και εκδιδόμενα από την ΕΠΣ Πέλλας, προς τι ο θόρυβος ; … να τιμωρηθούν τα παιδιά επειδή ορισμένοι δεν μπορούν να ελέγξουν τον φθόνο τους , η επειδή έμαθαν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο ; Παρεμπιπτόντως επί προεδρίας του κ. Τσότσου οι μεικτές αντλούσαν μέχρι και το 80% της δύναμης τους από ην Ακαδημία. Άλλωστε ήταν και οι πρωταθλητές ΠΑΙΔΩΝ επί μια 7ετιά. Με εκτίμηση Παπαδόπουλος Σάββας

      Διαγραφή
    2. Όχι κύριε Παπαδόπουλε , αν είναι έτσι όπως τα γράφετε άποψη μου είναι ότι έπρεπε να παραιτηθείτε από την ΕΠΣ και όχι από την ακαδημία . Η ακαδημία επέλεξε την Θεσσαλονίκη όχι λόγω των βαθμών , αλλά γιατί εκεί υπάρχει μεγαλύτερη και πιο γρήγορη προβολή των αθλητών σας . Όσο για το ερώτημα σας , επειδή το γράψατε και στην δήλωση σας , υπάρχει δελτίο που δεν είναι πληρωμένο στην ΕΠΣ ?

      Διαγραφή
    3. Αλλά με αυτή την κίνηση δημιουργείτε η αφορμή για σχόλια ενάντια στην παράταξη που διοικεί την ΕΠΣ , δεν έχουν και άδικο να κατηγορούν ότι ο σύμβουλος της ΕΠΣ και αντιπρόεδρος της στέλνει την ομάδα του σε άλλο πρωτάθλημα , γιατί μια παροιμία λέει όπου ταιριάζει γάντι εδώ , ότι αν δεν υποστήριξης το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει ......

      Διαγραφή
  3. Σαββα κοψε τις μπουρδες και κατσε σπιτακι σου γιατι σε πηρανε χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος έγραψε αυτό το κείμενο και το πόσταρε, ντροπή του για τα αμέτρητα ορθογραφικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ase re savva les kai mono h akadimia exei paidia.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.παπαδοπουλε η επσ πελλας εχει γινει η ομπρελα για οποιοδηποτε κουρασμενο αλογο, πολιτικο, ποδοσφαιρικο.το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι ναυαγιο στο βυθο.το σωματεμποριο ποδοσφαιριστων ειναι κριμα και αδικο .τα πολλα λογια ειναι φτωχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Παπαδόπουλε με την ανακοίνωση σας-απάντηση προς τον Κ.Γαλάνη δεν πείσατε κανέναν εκτός από τον εαυτό σας.Η αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών από όσα ξέρω είναι μιά ιδιωτική κερδοφόρα επιχείρηση.Οι γονείς κάθε μήνα πληρώνουν ενώ στεγάζεστε σε δημοτικές εγκαταστάσεις.Αλήθεια πληρώνετε νερό και ρεύμα;Δεν είναι επιχείρηση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.Ακαδημίες έχουν πολλές ομάδες στις οποίες οι γονείς δεν πληρώνουν.Για ποιό λόγο λοιπόν τα δικά σας παιδιά να τυχαίνουν ιδιαίτερης μεταχείρησης;Όσο για τον Πασσαλή που μας γράφεις όλη μέρα που τον χάνεις που τον βρίσκεις είναι στην Ακαδημία σας.Δεν ξέρω μήπως είναι και το παιδί του αθλητής της Ακαδημίας;Είστε εκτεθιμένοι με αυτή την άνιση μεταχείρηση ειδικά μικρών παιδιών.Κρίμα γιατί από όσα ξέρω όλοι σας εκεί τυνχάνει να είστε και παιδαγωγοί!!!Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΠΟΛΗ ΤΟ ΘΕΛΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΛΛΓΩΝ ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΠΟΥ ΠΗΑΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΑ ΒΡΥΤΑ Η ΑΨΑΛΟΣ Η ΑΡΝΙΣΣΑ ( ΣΕ ΧΩΡΙΑ) ΟΠΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΠΑΟΥΔΕΣ-ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΘΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΟΜΟΡΦΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.... ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΣΤΗΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΣΕΙΣ ΛΕΓΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΟΞΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ,ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.. ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΚΟΣΜΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News