Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αναβάλλεται ο αγώνας της Όρμας με τον Εδεσσαϊκό - Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο

Δείτε φωτογραφίες

Αναβάλλεται, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, ο αγώνας του Μέγα Αλέξανδρου Όρμας με τον Εδεσσαϊκό.

Αιτία είναι η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο λόγω του παγετού.

Δείτε φωτογραφίες:


8 σχόλια:

  1. ολα τα ματς θα αναβληθούν γιατι είναι χειρότερα απ της Ορμας τα υπόλοιπα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. autes oi fwto einai po tin perasmeni tetarti.afiste to doulema.simera perasa apo tin orma kai to gipedo itan katharo.alla den ftete eseis i eps pellas ftaiei pou den sas apovalei apo to prwtathlima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. eixes den eixes th petakses esu pali th ma....kia sou! m...ka!

      Διαγραφή
    2. Άντε ρε πανίβλακα, άσχετε (8:21) που θα μας πεις να μας αποβάλλει η ΕΠΣ από το πρωτάθλημα!! Σε τσούζει η καλή πορεία (έως τώρα) της ομάδας μας γι αυτό και μιλάς έτσι..

      Αλλά δεν μας είπες εσύ τι ομάδα είσαι; Και πως γνωρίζεις ότι αυτές οι φωτό είναι από την περασμένη Τετάρτη; Μήπως είσαι κανένας κατάσκοπος; Και αν ναι, τότε τι συμφέροντα εξυπηρετείς;

      Και για του λόγου το αληθές, άκου και αυτό: Ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα..Μέχρι τώρα είναι από τις πιο καθαρές ομάδες στο πρωτάθλημα..και αν και κάποιοι ήθελαν σκοπίμως να υποβιβάσουν την ομάδα μας, δεν τους πέρασε και ούτε θα τους περάσει..

      Βάλτο καλά στο μυαλό σου και μην το ξεχνάς, διότι μάλλον και συ είσαι ένας από όλους εκείνους που θέλουν να κατακρεουργήσουν συλλόγους όπως αυτόν της Όρμας και να υπονομεύσουν το μέλλον τους.

      ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ κύριοι!!

      Και όπως λέει και η λαϊκή παροιμία: "Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ".

      Ελπίζω να σε κάλυψα κύριε ανώνυμε κατάσκοπε. Ένας οπαδός από την κάτω κερκίδα της Όρμας!

      Διαγραφή
  3. Ακριβως έτσι ήταν και το γήπεδο του Εξαπλατάνου αλλά οι άνθρωποι το καθάρισαν και έγινε το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗΝ ΟΡΜΑ.ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΠΗΓΕ
    ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΜΦΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΝ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΙΠΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ

      Διαγραφή
  5. Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους της Όρμας που ενημέρωσαν έγκαιρα και αναβλήθηκε το παιχνίδι , γλύτωσαν φοι ομάδες , οι αθλητές , οι οπαδοί και οι διαιτητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News