Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

«Τα Γλυκά της Ματούλας» στα Λουτρά Πόζαρ!

Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε και στα Λουτρά Πόζαρ σε έναν ζεστό χώρο γεμάτο… παράδοση και νοστιμιές!

Με βασικό συστατικό τη συμβουλή της γιαγιάς και με εφόδιο την πείρα που προσφέρει ο χρόνος, φτιάχνουμε για όλους εσάς που αγαπάτε τις γλυκές γεύσεις, γλυκά του κουταλιού που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα!

Συκαλάκι, κεράσι, καρπούζι, βερίκοκο, κολοκύθι, πορτοκάλι, καρυδάκι, σταφύλι & καρότο είναι κάποιες από τις γεύσεις που θα απολαύσει όποιος επισκεφτεί το παραδοσιακό εργαστήρι μας.

Όλα μας τα προϊόντα χωρίς συντηρητικά.

Γευτείτε υπέροχες γεύσεις από γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, τουρσιά, σάλτσες, ζυμαρικά και κάθε λογής τοπικά παραδοσιακά προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι και διαλεχτά υλικά.

Το Παραδοσιακό Εργαστήριο Χειροποίητων Γλυκών Κουταλιού και Παραδοσιακών Προϊόντων βρίσκεται ένα χωριό πριν τα Λουτρά, στην Πιπεριά Αριδαίας και είναι επισκέψιμο.

Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε και στα Λουτρά Πόζαρ σε έναν ζεστό χώρο γεμάτο… παράδοση και νοστιμιές!

Επισκεφτείτε το και σίγουρα δε θα χάσετε…






















 
Για παραγγελίες τηλεφωνήστε μας στο
6978570232

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News