Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Θρίαμβος του Ορφέα Ριζαρίου στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Παιχνίδι με απρόσμενη εξέλιξη έγινε στο Ριζάρι όπου ο τοπικός Ορφέας διέσυρε τον Εδεσσαϊκό συντρίβοντάς τον με σκορ 6 – 2 μέσα σε αποθέωση από τους φίλους του που έτριβαν τα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν θεαματικό με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά και να αιφνιδιάζουν τους Εδεσσαίους με το γρήγορο γκολ, ενώ στη συνέχεια σιγά – σιγά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που εκμεταλλεύτηκαν άριστα τα λάθη των αμυντικών στις αντεπιθέσεις τους και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστική επίθεση αύξησαν τον δείκτη του σκορ και μάλιστα απέκτησαν πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Παύλου Καπαγιάρογλου στο 52’ αφού απέκρουσε πάνω στη γραμμή την μπάλα με το χέρι.

Από εκεί και μετά το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη της χρονιάς απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Στο 3’ ο Γιώργος Τσεγάνης έγραψε το 1 – 0, ενώ στο 34’ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2 – 0.

Στο 39’ ο Πέτρος Παπαχρήστου ανέβασε το σκορ στο 3 – 0, ενώ στο 44’ ο Σάμπα Μπράσα (Πίου) έγραψε το 4 – 0 μέσα σε αποθέωση.

Στο 52’ ο Γιώργος Τσεγάνης και πάλι έγραψε το 5 – 0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.

Στο 80’ ο Απόστολος Τσόπτσης έγραψε το 5 – 1, ενώ ο Λάζαρος Ορφανίδης στο 85’ μείωσε κι άλλο γράφοντας το 5 – 2.

Στο 89’ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς Γιώργος Τσεγάνης έγραψε το τελικό 6 – 2 πετυχαίνοντας καρέ τερμάτων.

Διαιτητής του αγώνα ο Βησσαρίων Πασλαμούσκας.

9 σχόλια:

  1. o maloumidis einai o kaluteros proponitis tis perioxis,,to exei apodeiskei arketes fores s opoia k omada k an phge..einai psuxara,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oraia amina katevase o edesaikos sto A/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Κ.ΜΑΛΟΥΜΙΔΗ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύνθεση για την κάθε ομάδα δεν εχει να δούμε στόπερ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an kai den eida to paixnidi den einai koino mustiko pws o edessaikos dianuei tin xeiroteri tou sezon kai o orfeas tin kaluteri.polla sugxaritiria sto rizari,pera apton maloumidi na poume kai ena bravo ston tsegani gia simera alla kai genikotera,tunxanw na ton gnwrizw proswpika kai einai polu kalos xaraktiras entos kai ektos gipedou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΟΥΜΙΔΗ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΡΕ! ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΠΟΤΑΜΑΚΗ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΣΗΝΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ. ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ 6 ΓΚΟΛ; ΕΜ 7-8 ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΤΘΗ 7 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΡΙΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΠΙΔΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΗ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΗ ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΥΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΓΚΙΝΗ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ- ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΜΑΔΕΣ Β. ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ- ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΗ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ ΤΟΝ ΒΟΤΑΡΗ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΟ Κ.Α. ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΑΘΗ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΕΠΑΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ; ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΣΟΠΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ. Τ Ε Λ Ο Σ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΦΙΛΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ. ΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΡΦΕΑ ΡΙΖΑΡΙΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News