Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε ποια είναι: Ελληνίδα τραγουδίστρια από τις πλουσιότερες γυναίκες της Ελβετίας

Έχει κάνει 350.000.000 αντίτυπα

Μία από τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου είναι Ελληνίδα και μάλιστα μόνιμη κάτοικος Ελβετίας. 

Η γνωστή τραγουδίστρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τριακόσιους πιο πλούσιους ανθρώπους της Ελβετίας πλάι σε πολύ γνωστά ονόματα, όπως ο Μίκαελ Σουμάχερ,η Καναδή τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Σάνια Τουέιν, η μεγάλη Τίνα Τάρνερ και η Άνι Φριντ Ρόις του θρυλικού συγκροτήματος Abba. 


Εδώ και χρόνια μένει σε μια υπερπολυτελή έπαυλη εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων στην Ελβετία. Με πωλήσεις που ξεπέρασαν τον ασύλληπτο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αριθμό των 350.000.000 αντιτύπων, έγινε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες φωνές της εποχής μας, με δίσκους που πούλησαν όσο ο Έλβις και οι Beatles. 

Πρόκειται φυσικά για τη Νανά Μούσχουρη.

---
Πηγή: planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News