Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία για τη νέα σχολική χρονιά 2012-2013.

Οι εξετάσεις κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου (σχολικού έτους 2011-2012), προγραμματίζονται και ολοκληρώνονται...

...από τις 3 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2012 σε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

20 σχόλια:

  1. Κανονικά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια πρέπει να ανοίξουν μετά της 20 Σεπτεμβρίου διότι αν θυμάστε κλείσανε στις 21 Ιουνίου. Είχαμε μόνο 2 μήνες καλοκαιριού! Αλλά η κυβέρνηση όπως πάντα μας έχεσε κανονικά (Λυπάμαι για την έκφραση που χρησιμοποίησα αλλά είναι η αλήθεια και όλοι το ξέρουμε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ...........

      Διαγραφή
    2. Σιγα ρε φιλε που θες και 2 μηνες διακοπες! Σε αλλες χωρες με καλυτερο εκπαιδευτικο συστημα οι διακοπες του καλοκαιριου ειναι 1 μηνας. πχ Δανια, Αγγλια, Αυστραλια... Το καθισιο μας εφαγε!

      Διαγραφή
    3. Όταν εμείς δίναμε πανελλήνιες σε όλα ανεξερέτως τα μαθήματα (δηλ. ΚΑΙ θρησκευτικά, συνολικά 14 μαθήματα αν θυμάμαι καλά) τον Ιούνιο του 98 και 99 τελιώσαμε 30 Ιουνίου ή 2-3 Ιουλίου και γράφαμε μέρα παρα μέρα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, με μόνο μια μέρα για διάβασμα . Τα αποτελέσματα βγήκαν αρχές Ιουλίου και το απολυτήριο μου γράφει 14 Ιουλίου. Το Σεπτέμβρη του 98 δε φωνάζαμε αδικία, θέλουμε 10 μέρες παραπάνω διακοπές. Μην είστε πια και τόοσο κακομαθημένα!!

      Διαγραφή
    4. Ναι! Κι εμείς κλείσαμε στις 19!

      Διαγραφή
  2. Κρίμα είναι και δύσκολή δουλειά, πολλές ώρες εργασίας, φοβερά αποτελέσματα. Δεν πειράζει κάντε μία απεργία από τις 12 έως 21 και είστε εντάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και να μην ανοιξετε καθολου, δεν πειραζει, αφου φαγαμε την πιτα ολο το καλοκαιρι, ζυγιζοντας οικογενεια με δουλεια (για τους τυχερους οπως εμενα που εχουν ακομα), σιγουρα μια λυση θα βρεθει και τον χειμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφόσον τυγχάνω εκπαιδευτικός θέλω να πιστεύω πως το παραπάνω σχόλιο είναι πέρα για πέρα ειρωνικό.Αν όχι λυπάμαι βαθύτατα για το επίπσεδο αυτού που το έγραψε μολονότι ξαναλέω πως είναι ειρωνικό.Τα σχολεία θα πρέπει να είναι χώρος όπου τελείται λειτούργημα κι όχι τσιφλίκι των ευνοημένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι τσιφλικι των ευνοημενων διοτι καποιος λογος θα υπαρχει που καταντησαμε ετσι.....οχι απο μονοι μας.....οπως μας εχουν φερει σ αυτη τη κατασταση σημερα ετσι και στο στο σχολειο.....αν εχουν καταντησει τα σχολεια τσιφλικι των ευνοημενων...σιγουρα καποιος φταιει...ειτε απο τη πλευρα των καθηγητων ειτε των μαθητων...απο μονο του δεν κατανταει ετσι ενα σχολειο....γιατι τα σχολεια στο εξωτερικο ειναι πολυ διαφορετικα απο τα δικα μας ξερεις????? Γιατι υπαρχει ΣΩΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ πραγμα που δεν υπαρχει στην ΕΛΛΑΔΑ......

      Διαγραφή
  5. κ βεβαια οι 2 μηνες ξεκουρασης δεν ειναι αρκετοι ειδικα για οσους παλευουν με νυχια κ με δοντια κατα τη διαρκεια της σχολικης χρονιας...πρεπει να κατανοησετε πως ειμαστε παιδια ακομα κ εχουμε αναγκη απο διασκεδαση π δεν λαμβανουμε επαρκως ολοκληρο το χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο την μια πλευρα εχεις δικιο, στο γεγονος οτι οι μαθητες που "δουλευουνε" σκληρα θα πρεπει να ξεκουραζονται καλα, και μπορω να καταλαβω γιατι, επειδη με ολα αυτα τα μαθηματα που εχουμε (που ειναι πολλα περισσοτερα απο τα μαθ. του εξωτερικου) και με τα φροντιστηρια (+ την οικοναμικη κριση) πιστευω οτι αξιζουμε και λιγο ξεκουραση. Το λεω αυτο διοτι γνωριζω προσωπικα ποσο δυσκολο ειναι να θελεις να βγαζεις πολυ καλο βαθμο, δηλ. αριστα (19+), ειδικοτερα αν πηγαινεις λυκειο. Απο την αλλη, η περιοδος διακοπων ειναι περιπου 2,5 μηνες, ενα ικανοποιητικο χρονικο διαστημα διακοπων. Πιστευω οτι δεν θα πρεπει ουτε να σμυκρινθει αλλα ουτε και να αυξηθει καθολου.

      Διαγραφή
  6. Έμας το σχολείο μας έκλεισε 25 Ιουνίου αν θέλετε να ξέρετε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2012 11:59 μ.μ. EISAI TOSO MA TOSO BLAKAS ? MALLON DEN KSEREIS TI THA PEI NA PHGAINEIS STHN DOYLEIA H STA XWRAFIA KAI GI AYTO LES TETOIES M....S . EDW ALLOI DEN EXOYN NA FANE KI ESY AYTO POY SKEFTESE EINAI GIATI ANOIGOYN TA SXOLEIA KAI OTI DEN PROLABES NA KSEKOYRASTEIS TOSO TEMPELIA PIA TOSO ARXHSTOS EISAI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικα τα γυμνασια ποτε θα ανοιξουν? γιατι εδω περα αλλοι λενε 10 και αλλοι λενε 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός σε όλα τα σχολεία για τη νέα σχολική χρονιά 2012-2013".
    ...θα μπορουσες να κοιταξεις την αρχη της ιστοσελιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εδω ο κοσμος καιγεται και το ..... χτενιζεται!!!! Τ ι να πω? Ελεος πια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TELIKA THN TETARTH tha exoume sxoleio? dld aurio? ee??peite ree?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kanonika i diakopes sto kalokeri prepi na ine 3 mines oxi 2 kai se emas otan 3ekinisane i e3etasis 23 me 24 maiou kai teliosan 27 iouliou ixame 2 mines mono diakopes oxi 3 pou 3 mines eprepe na ine kanonika

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News