Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αριδαία: Πέταξαν ζωντανά κουτάβια σε κάδο σκουπιδιών!

Φωτογραφία αρχείου

Σε κάδο σκουπιδιών απέναντι από το 3ο δημοτικό σχολείο Αριδαίας κάποιος ασυνείδητος πέταξε τα κουτάβια της σκύλας τους, για να «ξεφορτωθεί» το πρόβλημα.

Η σκυλίτσα κάποιας οικογένειας που διαμένει εκεί κοντά, άκουσε τα κλάματα των κουταβιών και ανήσυχη μπαινόβγαινε στην βεράντα, δείχνοντας στους δικούς της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι την πήραν, κατέβηκαν στον δρόμο και η σκυλίτσα τους οδήγησε στον κάδο. Εκεί ανακάλυψαν 4 μωρά νεογέννητα κουτάβια καλά κλεισμένα μέσα σε σακούλα σούπερ μάρκετ.

Εάν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το τραγικό αυτό γεγονός και τον δράστη αυτής της εγκληματικής δράσης...

...μπορεί έστω και ανώνυμα να ειδοποιήσει τον φιλοζωικό σύλλογο. Αυτός ο «άνθρωπος» δεν λυπήθηκε 4 ζωντανές ψυχές και τις πέταξε σαν σκουπίδια με σκοπό να πολτοποιηθούν από το απορριμματοφόρο που θα περνούσε το επόμενο πρωί!

Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στο μεγάλωμα των κουταβιών και στο τάισμα με μπιμπερό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Είναι κρίμα... τέσσερα μικρά στοματάκια με ανοιχτό το στόμα περιμένουν δυο ανθρώπινα χέρια για λίγο γαλατάκι!!»

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στο μεγάλωμα των κουταβιών, παρακαλείται να τηλεφωνήσει στο 6974711945 Σύλλογος Φίλων Ζώων «Η Ελπίδα».

18 σχόλια:

  1. ntropi kai aisxos alites terata!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελεος ρε τι κανεται αν ειναι δυνατον δηλαδη,σκουπιδια ειναι και τα πετατε ,δεν εχουν αυτα ψυχη η καρδια...τι να πω,μετα θελετε να παμε μπροστα...αψυχη ειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai ti 8a kanei h filo zwikh pali den exoume 8eseis 9a pei eleos dld ntroph ligo oso gia auto ton karagkiozh pou ta petakse na brei tropo na kruftei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι νομίζεις ρε φίλε ότι είναι η φιλοζωική; Τίποτα δεν καταλαβαίνετε πια;;; Να φορτώνεται δηλαδή το πρόβλημα και την καφρίλα του καθενός; Έλεος, ντροπή σ' εσάς που την κατακρίνετε!

      Διαγραφή
    2. gia auto ton logo uaprxei file kai an to 8ewreis problhma kai kafrila kakws mphkes na deis perisotera

      Διαγραφή
  4. pwwwww eleos diladi....ta koutavia ti apeginan t pire i filozwiki i mpaaaaa?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι νομίζετε ρε παιδιά πως είναι η φιλοζωική; Κανένας οργανισμός με γραφεία και υπαλλήλους; Πέντε άνθρωποι είναι που προσπαθούν να κάνουν αυτά που δεν κάνει ο Δήμος.
    Μετά τις εκλογές ο Ταγκαλίδης θα πρέπει να γιόρτασε την επιτυχία της εκλογής του και την ωραία του καινούργια πολυθρόνα.
    Ας δώσει αυτός λύση τώρα, που είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
    Γι' αυτό δεν πληρώνεται; Όταν τον έκραξε όλη η αντιπολίτευση, το μόνο που βρήκε να πει, ήταν πως σηκώνει τα χέρια ψηλά.
    Ας σηκώσει τα χέρια ψηλά και από το μισθό του τον οποίο ουδέποτε δικαιολόγησε και ας αφήσει τη θέση του σε κάποιον που θα έχει τα χέρια χαμηλά και επάνω στο πρόβλημα.
    Άσχετοι σε λάθος θέσεις, αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα των δήμων όλης της χώρας. Οι θέσεις δίνονται σαν δωράκια για τις προεκλογικές εκδουλεύσεις και καμία σχέση έχουν με την καταλληλότητα και την αξία των προσώπων.
    Όση σχέση έχει ο Ταγκαλίδης με την ευζωία των αδέσποτων του δήμου, άλλη τόση έχει και ο Κανονίδης με την διοίκηση μιας κοινοφελούς επιχείρησης όπως της ΔΕΥΑΑ.
    Και άσχετοι και αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΧΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Ο ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΠ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗ ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. kala eipes ston apopanw file mou se paradexomai

      Διαγραφή
  6. Ο ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ. ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ, Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΟΛΑ Η ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μ....Σ (ΚΑΤ' ΕΣΕ) ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχιζεις το ιδιο λαθος.Και εγω φιλοζωος ειμαι αλλα δεν γινετε καποιοι να κανουν πολιτικη μαυτα τα θεματα.Δεν φταιει 1 ατομο γι αυτο το θεμα, το προβλημα ειναι πολυ ποιο σοβαρο απ οτι φαινετε.Ο Κος Ταγκαλιδης δεν εφερε το ΔΝΤ στην ελλαδα.

      Διαγραφή
    2. Ποιος κάνει πολιτική ρε φίλε μας δουλεύεις;;; Ο Ταγκαλίδης εφόσον διορίστηκε αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα έχει και υποχρεώσεις και ευθύνες. Αν δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει να μην δεχόταν αυτό το πόστο. Πεσμας τι έκανε μέχρι τώρα για το θέμα αυτό. Έργα βέβαια έτσι; Όχι λόγια. Απ' αυτά μπόλικα.

      Διαγραφή
  7. ΑΝ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΤΑΓΚΑΛΙΔΗ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. esu mas t eprikses sorry kiolas alla pane kane allou politikh edw milame gia zwes

      Διαγραφή
  9. telos pantwn mporei kapoios na m pei ti apegeinan ta skulakia h eseis pou upostireizetai thn filozwikh den 8a milhsete ti apeginan ta zwntana mporei kapoios na m pei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News